ArelMED-I Proje Pazarı ve Sektör Buluşması

  İstanbul Kalkınma Ajansı destekli “Tohum Algoritma Sağlık Sektörüne Yönelik Yazılım ve Yapay Zeka Araştırma Geliştirme Merkezi” projesi kapsamında, İstanbul Arel Üniversitesi Akademik, İdari Personeline ve öğrencilerine yönelik, fikir aşamasında olan projelerin prototip aşamasına geçişi ve ardından Melek Yatırımcı Ağlarına ve Girişimci Ağlarına katılımlarının sağlanacağı “ArelMED-I Proje Pazarı ve Sektör Buluşması” düzenlenecektir.

  Başarılı bulunan projeler “Fikirden Tasarıma, Tasarımdan Prototipe” aşamasına kadar desteklenecek, sonrasında yatırımcı ağlarıyla buluşması sağlanacaktır.

  Projeler, teknoloji düzeyi, yapılabilirlik, inovasyon ve ticarileşme yetilerine göre değerlendirilecektir.

Başvuru Kategorileri

• Yapay Zeka
  • Nesnelerin İnterneti (IoT)
  • Sağlıkta İnovasyon